Fodrász esküvőre!

Alice Hajstylist  

Esküvői és alkalmi frizura stylist

Menyasszonyi frizura & alkalmi frizurák

A menyasszonyi frizura  és alkalmi frizura készítéssel  most ár jó pár éve kezdtem el komolyabban foglalkozni és annyira megtetszett ez az alkotási forma ,hogy már alig várom a következő lehetőséget amikor újból valami jó kis menyasszonyi frizurát alkothatok ♡♡Az alkalmi és a menyasszonyi frizura készítése nálam egy alkotási folyamat.

Első lépés : PRÓBAKONTY készítése!!
Miért fontos? : mert itt megismerem a hajadat ,át tudjuk beszélni,hogy mit lehet és mit nem lehet kihozni a hajadból. Mi áll jól és mi az amiben te jól érzed magad stb. Megkeresés után szoktam kérni fotót a kívánt frizuráról és a saját hajról! Szeretek előre felkészülni.
A nagy napon kérésre helyszínre is kimegyek .
Így már  az esküvőre teljesen felkészülve érkezem és maga a frizurát itt sokkal jobban és precízebben rakom össze mint a próbanapon mert jó esetben hajnalig bírnia kell!! 


Pár tipp mielőtt próba hajra érkezel:

  • Tiszta hajjal gyere , elöző este mosd meg
  • Lehetőleg minimális sminkbe gyere (jobban el tudod képzelni , és jobban átjön a frizura is )
  • Oyan színű felsőbe gyre ami kb hasonlít a menyasszonyi ruha színéhez


Esküvői fodrász házhoz megy ! Kérésre a helyszínre is kimegyek , kényelmesebb és egyszerűbb megoldás mert nem sok ideje van sokszor a menyasszonynak utazgatni össze vissza fodrászhoz , sminkeshez stb.
Budapest és környékére meg Balaton környékére  kiszállással érkezem.

●● Online Időpontfoglalás》》》


Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el